Fixa dig inför lagfotografering

På fotbollsplanen lägger du säkerligen inget större fokus på ditt utseende. Så länge håret är uppsatt och ur vägen och lagtröjorna är på så är allt som det ska. När du ska vara med på lagfotografiet som många kommer att kolla in är det dock annorlunda. Då vill du såklart se så bra ut som möjligt.

Säkra kort

Något som är enkelt att ta till för att se bra ut på fotografiet är att lära dig hur du ska posera. Det hjälper även att veta att din frisyr är fin, och här kan välja bland en mängd olika sportiga alternativ.

Det som kommer att få dig att se särskilt fräsch, pigg och snygg ut är dock sminket. Du behöver inte packa på med mängder av foundation och färgglad ögonskugga om du inte vill, utan det kan räcka gott och väl med välformade ögonbryn, lite concealer, läppglans och mascara. Ett tips är även att använda highlighter på kindbenen, under ögonbrynen, i ögonvrån och på nästippen. Det kommer att ge dig ett glänsande och friskt utseende som rimmar väldigt bra med sportigheten i fotografiet.

Sök online och beställ hem allt du behöver för att skapa en sminkning som passar dig, och ditt lagfotografi, redan idag!