Fotbollscup i Göteborg till sommaren

Nu är det hög tid för fotbollslaget eller hela klubben att planera sommarens cupäventyr. Göteborg är en populär destination för fotbollsspelande barn och unga från hela världen under sommaren.

Gothia Cup är en av världens största fotbollscuper för ungdomar med över 1 700 lag från cirka 80 olika nationer. Turneringen är inte bara en cup, det är en hel upplevelse. Det spelas fotboll på över 100 fotbollsplaner i Göteborg och inramningen, med underhållning, evenemang och tillfälle att besöka till exempel nöjesfältet Liseberg gör det till ett populärt inslag på semestern för hela familjen. Även för de som bara är med för att heja på vid sidan av planen.

Det finns massor att upptäcka

Då kanske inte de traditionella hotelln alltid är det bästa alternativet. Men det är lätt att hitta något passande för hela familjen ändå, kanske en villa att dela med någon annan familj eller en stuga som passar bättre när man vill mysa och kanske grilla hemma någon kväll.

Passa på att stanna någon extra dag och upptäck Göteborg med massor av bra restauranger, shopping, museum och den vackra västkusten. Låt årets fotbollscup bli något att se fram emot för alla i familjen.