Sportresor

För den sportintresserade har det aldrig varit så enkelt att se och uppleva sport i alla dess former.

Det finns en uppsjö sportkanaler på TV och det man inte finner där finns på internet. De stora TV-kanalerna streamar sport dygnet runt och många casinosajter bjuder på matcher som man samtidigt kan betta på. Men visst är det mer spännande att se sport live.

319206-ullevi-arena-goteborg

Res till matchen

Inom Sverige är det förhållandevis enkelt att ta sig till den arena som favoritlaget spelar på. Tåg, flyg eller den egna bilen tar dig dit du vill. Är du mer intresserad av sport som utspelar sig i utlandet är det inte heller några större problem att ta sig dit där evenemanget går av stapeln. Fotbolls-VM 2014 låg förvisso en bit bort, men det låg definitivt inom möjligheternas gräns att ta sig dit. Det fanns flera researrangörer som ordnade paketresor till Brasilien med matchbiljetter och allt.

Se ditt lag på hemmaplan

Nu är VM slut och snart börja de utländska ligorna i England, Spanien, Frankrike och i världsmästarnas Tyskland. Visst kittlar det att få se VM-hjältarna spela igen. De stora stjärnorna i VM spelar ju i olika lag i Europa, och det är inte så långt, vare sig till Tyskland eller England. Även efter VM finns det researrangörer som ordnar paketresor till sportevenemang. Ett sådant företag är Go Sport Travel som ordnar sportresor till alla de stora ligorna och en hel del andra sporter.

Fotboll är inte alltid europeisk fotboll

Det finns ingen sport som engagerar en amerikan mer än amerikansk fotboll. En hård och tuff sport som drar enorm publik varje match. Även till matcher i NFL kan man köpa paket som innehåller flyg, tre nätter på hotell och biljetter till den match som du vill se. Allt är klappat och klart och du har matchbiljetterna i handen innan du åker till USA. Välkommen ut i vida sportvärlden.